top of page

Després de més de vint-i-cinc anys a la part alta de la ciutat, 

La Garriga ofereix un nou espai a la dreta de l'Eixample. En aquest nou establiment a més de la nostra característica oferta de productes catalans i d'arreu del món fruit d'una acurada de selecció, us oferim també un espai per a al tast i la restauració.

 

En aquest nou espai hi podreu degustar -migdia i vespre, i caps de setmana- una carta de plats fonamentada en la tria de carns de vedella, bou, hamburgueses o elaborats que ens és pròpia, així com una variada tria de productes ibèrics -com el pernil d'aglà-, embotits o formatges com a productes més significatius.

 

Una oferta que es complementa amb una selecció acurada de delicatessen, salades i dolces, d'arreu del món.Tal i com garanteix sempre la nostra marca, La Garriga us assegura un servei atent i en evolució constant per tal d'oferir-vos productes exclusius i de qualitat.

 

A l'espai del carrer Mallorca també podreu gaudir,i emportarvos, vins, caves, licors i champagne d'una bodega cuidada i que compta amb referències que tenen com a denominador comú la qualitat i l'exclusivitat.

 

 

TOUR 

 

 

 

VIRTUAL

 

 

ELS NOSTRES PRODUCTES

CARNS, PERNILS, EMBOTITS, FORMATGES 

CONTACTE

934 874 765

resmallorca272@lagarriga.com

HORARI

De dilluns a divendres

7'30h a 23h

Dissabte

9h a 23h

Diumenge

Tancat

 

LOCALITZACIÓ

Mallorca, 272

08037 Barcelona (Espanya)

  • Grey TripAdvisor Icon
  • Grey Yelp Icon

Donen´s la teva opinió:

bottom of page