BARCELONA EIXAMPLE

BARCELONA EIXAMPLE

Després de més de vint-i-cinc anys a la part alta de la ciutat, 

La Garriga ofereix un nou espai a la dreta de l'Eixample. En aquest nou establiment a més de la nostra característica oferta de productes catalans i d'arreu del món fruit d'una acurada de selecció, us oferim també un espai per a al tast i la restauració.

 

En aquest nou espai hi podreu degustar -migdia i vespre, i caps de setmana- una carta de plats fonamentada en la tria de carns de vedella, bou, hamburgueses o elaborats que ens és pròpia, així com una variada tria de productes ibèrics -com el pernil d'aglà-, embotits o formatges com a productes més significatius.

 

Una oferta que es complementa amb una selecció acurada de delicatessen, salades i dolces, d'arreu del món.Tal i com garanteix sempre la nostra marca, La Garriga us assegura un servei atent i en evolució constant per tal d'oferir-vos productes exclusius i de qualitat.

 

A l'espai del carrer Mallorca també podreu gaudir,i emportarvos, vins, caves, licors i champagne d'una bodega cuidada i que compta amb referències que tenen com a denominador comú la qualitat i l'exclusivitat.

 

 

TOUR 

 

 

 

VIRTUAL

 

 

ELS NOSTRES PRODUCTES

CARNS, PERNILS, EMBOTITS, FORMATGES 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

CONTACTE

934 874 765

resmallorca272@lagarriga.com

HORARI

De dilluns a divendres

7'30h a 23h

Dissabte

9h a 23h

Diumenge

Tancat

 

LOCALITZACIÓ

Mallorca, 272

08037 Barcelona (Espanya)

  • Grey TripAdvisor Icon
  • Grey Yelp Icon

Donen´s la teva opinió: