top of page

Fa més de cinquanta anys que les famílies Pedró i Subirats
innoven i excel·leixen en el sector de la xarcuteria i el tast.

L' any 1959 va néixer la primera botiga de La Garriga, fundada per Joan Pedró Satorres, a Tenerife. Una botiga que oferia productes que, en aquell moment, eren totalment desconeguts a l’illa: embotits ibèrics, botifarres de tota mena, llonganissa de Vic i formatges artesans. La novetat d’aquell establiment consistia en oferir un format de xarcuteria-degustació inèdit fins aquell moment: a La Garriga s’hi podia consumir aquells productes i també es podia fer una compra per degustar a casa. Sis anys més tard, l’any 1965, es va obrir una nova botiga a Las Palmas de Gran Canaria. Va tenir molt bona acollida i com a anècdota, cal dir que per promocionar l’establiment es convidava a veure en porró a tots els clients que compraven quelcom.

Aquell mateix model de botiga es va implantar a Sitges (Barcelona) l’any 1968. Una nova botiga que oferia a locals i forasters els millors productes i delicatessen d’arreu de la península Ibèrica. Més tard, l’any 1971, va néixer al passeig de La Castellana de Madrid La Garriga i el 1978, es va inaugurar La Garriga de Saragossa, amb el mateix Joan Pedró Satorres al capdavant.

Amb aquesta experiència i bagatge, el matrimoni format per Josep Pedró i Maria Subirats han sabut consolidar i fer créixer durant molts anys un model propi de xarcuteries i de tast que avui compta amb una botiga a Madrid (Passeig de la Castellana 153, i tres a Barcelona (carrer Jacinto Benavente 8, fundada al 1982, carrer Mallorca 272, fundada al 2014 i al centre comercial Glòries fundada al 2017).

El segle XXI obre noves expectatives de creixement per a aquesta empresa familiar que avui compta amb els tres germans Pedró i Subirats com a tercera generació al capdavant de La Garriga. Una tercera generació que ja ha obert dos botigues i que assumeix els reptes de qualitat, innovació i recerca dels productes més exclusius que han distingit La Garriga al llarg dels anys. Amb la mateixa passió i el mateix compromís amb els clients que va distingir la primera botiga fundada fa mig segle.

 

 

bottom of page